Clear Commercial Solutions | About Us
logo_high_resolution_new.png

Om Os

Hvorfor Clear Commercial Solutions?

"Ved hjælp af Clear Commercial Solutions vil vores forretningspartnere fuldt ud definere deres globale markeder og præcisere deres salgs- og marketingstrategier."

Clear Commercial Solutions tilstræber at udvikle og implementere unikke globale datasæt, softwareværktøjer og reel kommerciel støtte til produktproducenter, distributører og kommercielle långivere.

 

Ud over at levere markedsledende data, business intelligence og netværkskortteknologi hjælper Clear Commercial Solutions partnere med at forudsige og fastsætte fuldt nøjagtige kommercielle mål baseret på ressourceplanlægning og grundig markedsomfattende markedskendskab.

 

Information og værktøjer Clear Commercial Solutions øger forretningseffektiviteten og forbedrer de globale salgsteams præstationer og ansvar.


Med hjælp fra Clear Commercial Solutions definerer forretningspartnere deres globale markeder klart og præciserer deres salgs- og marketingstrategier. Rydde kommercielle tjenester giver præcis det, du skal vokse og maksimere dit potentiale både nationalt og globalt.

Årsag til Clear Commercial Solutions

"Proximalt kort store leverandører for effektiv implementering. Det geografiske informationssystem er i gang."

David Hardy

Jeg var involveret i netværksudvikling i 1998 og arbejdede sammen med AXAs globale supportfirma, der leverede alt fra reparationer til bilulykker til akut medicinsk repatriering.
Dette er ordbogens internet som vi ved det, og kvaliteten af online-katalogtjenesten var begrænset. Vi bruger den store mængde flersprogede fysiske data (global katalog, industripublikationer, byguider) med hundredtusinder af leverandører og leverandørkontrakter og -registre bygget på vanskelige måder sammen med et hold, der får ord-af- en fastholdt. . Det er blevet kompileret i en målrettet SQL-database. Det er også et bibliotek af bøger, der er store nok til en julefest.
I 2000 sluttede han til et hold, der overvåger ikke-banktjenester for American Express Centurion og Platinum-kort. Et projekt, der bygger en global database og evaluerer og evaluerer alle leverandører, der beskæftiger sig med næsten enhver forbruger service, der kan forestilles. Vi tilbragte tusindvis af opkald i løbet af de måneder, vi brugte i biblioteket. Sammen med SQL-databasen implementerede Microsoft-teamet Microsoft AutoRoute for effektivt at udføre nødhjælp ved at placere nøgleleverandører tæt på. Det geografiske informationssystem er i gang. 

"Definere og klassificere markeder, prioritere, oprette kommercielle strategier, sælge og sælge produkter…"

Da jeg rullede op i 10 år, var jeg tilknyttet Chartered Institute of Credit Management og flyttet til kommerciel finansiering. I 2009 og mere end 250 multi-produkt distributør netværk af op til $ 1 $ 100 milliarder millioner GE Capital Bank har han instrueret kommercielle udlån partnerskaber (GE Capital Bank). I løbet af de næste syv år har jeg konsulteret flere fabrikationsmærker, besøgte fabrikker, deltog i udstillinger og arbejdet lang tid.
GE er som verdens største kommercielle finansieringsinstitut dengang en fremtrædende global producent, der gør alt fra køleskaber til godstog. GE etablerede et husholdningsnetværk i 1910, og jeg ved en ting om at opbygge et leverandørnetværk. Som kommercielle ledere har vi været intensivt uddannet i markedssegmenteringsmetoder. Bedste praksis var ikke en mulighed.
Det var almindeligt for GE Capital at støtte mange mennesker gennem markedsudviklingsstrategier, snarere end at låne dem til deres fremstillingspartnere. Gennem en række brands har vi ført til samarbejde mellem store globale datasæt, business intelligence og kreditanalytikere, BI-eksperter, PR og compliance-ekspertise. Vores sag var velbesøgt. Vi var "kunder, kunder ...".
De fleste har haft lang tid at engagere sig i globalt salg i syv år, og i 2012 oversteg langt behovet for familieliv og værdien af endeløs verdensrejse. Lav din karriere i økonomi, så dine nærmeste venner kan vokse op i et lokalt produktionsselskab.

"Kommerciel støtte, der giver producenter, distributører, långivere og investorer mulighed for at definere deres marked fuldt ud og maksimere potentiel salg og distribution af deres produkter." 

Med førende produkter til fire år i fremstillingsindustrien i S & N, har vi udnyttet på samme måde som planlægning og udvikling af markedet, lærte vi at dyrke de lokale producenter som en national mærkevarer. Definer og klassificer markeder, prioritere og planlægge kommercielle strategier, sælge og sælge produkter. Dette er virkelig ...
I 2016 blev han udnævnt til handelsdirektør for Commercial Finance Capital Commercial Finance Capital og realiserede sit ønske om at etablere en fremtidig kommerciel og klar kommerciel tjeneste.
Nogle gange bringer en lang afstand perspektiv. Retur til lån og rådgivning relationer med producenterne indså, at vi er nødt til at have en masse mærker, der arbejder kræver en masse kendskab til markedet, information og kommerciel support, end det er nødvendigt for at opnå den ønskede vækst.
Clear Commercial Solutions vil blive foretaget blev uddelt i de sidste 20 år af globale datasæt, klassens førende softwareværktøjer og praktisk erhvervsstøtte egen alt, hvad jeg har lært i løbet af at opfylde disse specifikke behov er en opgave for mit liv, distributører, långivere Og giver investorerne mulighed for at definere deres markeder fuldt ud og maksimere potentiel salg og distribution af produkter på verdensplan.
Vi gør denne rejse lettere for vores partnere, og vi gør deres vækst og kommercielle succes endnu mere mulig.

 +44 203 105 1318

  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook
  • White Twitter Icon

Clear Commercial Solutions Limited

 

Kemp House 152 - 160 City Road

London, EC1V 2NX

United Kingdom

Snerlevej 
6000 Kolding
Danmark

Company Number 11472606