Clear Commercial Services | Our Team
logo_high_resolution_new.png

Mød holdet

David Hardy

“Det hjælper at arbejde med andre og folk til at nå deres mål. Hvis du kan hjælpe dem med deres succes vil hjælpe. Succes er mere naturligt konfrontere ting, der vinder følger en samarbejdsorienteret og omfattende tilgang.

Gode relationer er på samme

måde Handle som …”

I årenes løb er jeg blevet beskrevet på mange måder. Jeg når en tid, hvor det er usandsynligt, at der sker en ændring. Nogle gange er dit navn rigtigt.
Jeg er en passioneret, resultatorienteret person og har en vellykket karriere i et udfordrende og forskelligt arbejdsmiljø. Jeg er altid loyal og dedikeret til kunder og kunder, afgørende, positiv, altid fremad og aldrig tilfreds indtil slutningen af dagen.


Mange producenter har været i min kommercielle rolle inden for corporate finance organisation for de sidste 12 år. Jeg var i stand til at placere tusindvis af miles fra Handels- og Boat Show Award Tæppe fremme udlån til netværket gennem partnerskaber med producenter, distributører og leverandører til disse selskaber vokse og nå deres mål. Mit mål.
For nylig har jeg gennem denne form for lånforhold indset, at de har brug for mere global markedsviden, information og kommerciel støtte, end de har brug for penge for at opnå deres ønskede succes. Information er blevet en drivkraft i erhvervslivet. 


Jeg har skabt en klar kommerciel service, som opfylder disse specifikke krav. Sidste år tilbragte jeg hele mit liv at lære om alt, hvad jeg havde lært over 20 år med et unikt globalt datasæt, branchens førende softwareværktøjer og betydelig kommerciel støtte, der kan defineres af producenter, distributører, långivere og investorer For at maksimere deres potentielle salg og distribution af produkter på verdensplan opererer de markedet
Udenfor det firma, vi laver, bor jeg mellem Marseille (Frankrig) og Docking (England), og jeg bruger tid sammen med min familie, er far, socialiserer, spiller guitar, løber og svømmer. Jeg er meget glad for at have denne mulighed.

Ryan Mawer 

"Salg og marketing har været at drastisk ændre liv i de aktuelle oplysninger alder, i de seneste år har virksomhederne adgang til visse produkter og drage fordel af de unikke data om produktet vil nyde en klar fordel.”

Ryan (Ryan Mawer) er kommerciel direktør for de kommercielle løsninger til specifikke særligt ansvar for Norden og Benelux Union. Udføres næsten 30 års salgs- og markedsføringsindsats, Ryan var korrekt og klart forstod de krav på at udvide markedet, herunder betydningen af markedsdata til at sætte mål, virksomheden har brug for at øge sit salg.

 

"Det anbefales at give en stor produkt eller tjeneste var hvem din målgruppe er, og anbefales sammen med den viden kom fra. De salg og marketing ændret sig markant i løbet af de sidste par år, der bor i de aktuelle oplysninger alder. Adgangsrettighederne for et bestemt produkt Virksomheder, der udnytter data, der er unikke for deres produkter, kan have en anden fordel. "

 

Før han kom til Clear Commercial Solutions Ryan gennem salgsledelse salgsledelse i flere selskaber, tjente hun som administrerende direktør for salg og har arbejdet i flere brancher, såsom finansielle produkter, trykning, informationsteknologi og design. Samt arbejder på at målrette SMV arbejdede på Touché Ross, American Express Group, Williams Lea Group og Fujitsu Siemens. Ryan startede firmaet i flere programmer bragte en ændret strategi, der i sidste ende forbedre omsætning og markedet tilstedeværelse, mens udfordre den udfordring "altid fortsatte på denne måde." Kreativitet, drev og ledelse er Ryans største styrker. Han trives på de udfordringer, for at udvide alle slags udfordringer, især omfanget af virksomheden. Ryan fik en bachelorgrad fra University of Manchester, UK. Han bor sammen med sin kone i Kolding (Danmark) og har fire børn. I sin fritid bruger Ryan tid sammen med sin familie, spiller musik og har det sjovt.

 +44 203 105 1318

  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook
  • White Twitter Icon

Clear Commercial Solutions Limited

 

Kemp House 152 - 160 City Road

London, EC1V 2NX

United Kingdom

Snerlevej 
6000 Kolding
Danmark

Company Number 11472606