Clear Commercial Solutions | Services
logo_high_resolution_new.png

Tjenester

Netværksudvikling og Salgskortlægning

Ekspert vejledning

Clear Commercial Solutions opbygger og udvikler unik markedsinformation i specialiserede industrier med fokus på B2B-salg. Det letter en omfattende "hele markedet" kortlægning, herunder alle større distributører, forhandlere, forhandlere og messer sammen med vigtige geopolitiske data, industriens trendanalyse og internationale økonomiske oplysninger.

''Metoden til markedsundersøgelse er intervallespecifik og giver partnere mulighed for fuldt ud at forstå, kortlægge og evaluere salgsmuligheder, der findes på bestemte markeder og globale niveauer.''

Vi har stor erfaring indenfor fritids- og motordrevne produkter som marine-, motorcykel-, stationær campingvogn og lodge, campingvogn, motorhus, industri og landbrugsudstyr.
Ud over unikke markedsindsigter tilbyder Clear Commercial Solutions partnere med branchens førende dataanalyse, forretningsinformation og visualiseringsværktøjer. Vi gør opgaven med at planlægge en kommerciel strategi enkel og logisk. Vores værktøjer, kortlægning og instrumentbræt kombinerer globale data og industrioplysninger med producentens egne salgsmål og resultater.
Clear Commercial Solutions hjælper producenterne med at bruge deres viden og information til at strømline salgsstrategier og dramatisk øge salgsindtægterne.

 

Lead generation Salgsstøtte og CRM design

Vejen for succes

Clear Commercial Solutions specialise in lead generation using deep whole-market analysis to produce leads data that is unique in scale and detail. Specialising in business-to-business sales data, Clear Commercial Solutions do not simply provide leads, we enable fact-based analysis of sales prospects.  Our market-leading analytics dashboards help manufacturers and commercial finance organisations to build quality sales networks based on several key factors:

  • Location,

  • Geopolitical and global economics data,

  • Propensity to buy,

  • Financial analysis, and

  • Industry-specific data about sales prospects. 

''Opret målrettede, fuldt kvalificerede leads for at maksimere virkningen af ​​dine salgs- og markedsførings investeringer.

Selv om oplysningerne kan være overvældende, afhænger databasen fra Clear Commercial Solutions af kunden, branchen og det krævede geografiske område. Clear Commercial Solutions giver analyse, anbefalinger og on-demand rapportering baseret på krav og logisk data analyse. På den globale marked ønsker vi produkt producenter og långivere at definere og kategorisere alle tilgængelige markeder, evaluere muligheder, maksimere virkningen af salgs- og markedsinvesteringer og skabe målrettede, fuldt konfigurerede leads for at øge salgsffektiviteten og resultaterne. Du kan holde sammen. Ud over at levere de data, rapportering og visualisering, du har brug for, kan Clear Commercial Solutions hjælpe dig med at integrere lead generation i din eksisterende CRM-platform eller -design og implementere nye CRM-løsninger, der passer bedst til dine kunder.

 
 

Unikke markedsdata for Långivere og Investorer

En omfattende tilgang

Clear Commercial Solutions bygger og leverer unikke markedsdata til banker, långivere og investorer. Kombinerer store datasæt med målrettet markedsintelligens giver Clear Commercial Solutions partnere konkurrencedygtige fordele og indsigt i at øge indtægterne og afkastet væsentligt.

''De visualiseringsværktøjer, der leveres af Clear Commercial Solutions, giver virksomheder mulighed for at træffe velinformerede beslutninger og nemt skifte til de bedste muligheder.''

Clear Commercial Solutions udfører forskning og skaber databaser for partnere baseret på offentligt tilgængelige datasæt fra hele verden.
Er du en udlånsinstitution med fokus på et bestemt markedssegment? Ønsker du at evaluere alle de muligheder, der er til rådighed inden for det definerede marked, og identificere det mest sandsynlige at kræve et lån?
Med Clear Commercial Solutions forstår investorer markedstendenser og fremhæver og fremmer investeringer i virksomheder baseret på analyse af specifikke kriterier og logiske data. Oplysninger, algoritmer og analytiske modeller, der anvendes af Clear Commercial Solutions , gør en stor forskel for vores partners succes. Det markedsførende business intelligence dashboard og visualiseringsværktøjer leveret af Clear Commercial Solutions gør det muligt for organisationer at træffe velinformerede beslutninger og målrette de bedste muligheder.

 +44 203 105 1318

  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook
  • White Twitter Icon

Clear Commercial Solutions Limited

 

Kemp House 152 - 160 City Road

London, EC1V 2NX

United Kingdom

Snerlevej 
6000 Kolding
Danmark

Company Number 11472606